Languages:  Nederlands  Français  

GRATIS verzending in België voor bestellingen vanaf 75,00 euro

Algemene voorwaarden

1.  Leveringskosten
Alle bestellingen worden verzonden met bpost (Belgische Post) of TNT Post.

Verpakking en verzending :


Verzendingskosten in België en Nederland zijn gratis voor
bestellingen vanaf 75,00 euro, voor bestellingen onder 75,00 euro
bedragen de verzendingskosten 6,50 euro.

Voor zendingen buiten België en Nederland variëren de verzendingskosten
naargelang het gewicht en het formaat van de zending, in uw
winkelwagentje ziet u meteen de correcte verzendingskosten.

2.  Leveringstermijn
Bestellingen worden de dag van ontvangst van de betaling ingepakt en verzonden, voor zover ze in voorraad zijn (voor de meeste artikelen bedraagt de leveringstermijn +- 2 tot 18 dagen) en tenzij anders overeengekomen.

3.  Prijsopgave en Betaling
Alle prijzen zijn vermeld in Euro, inclusief BTW, en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld. Bestellingen worden verzonden na ontvangst van de betaling, of kunnen afgehaald worden NA AFSPRAAK.

U kan betalen op rekeningnummer:
IBAN: BE97 0688 9873 6349
BIC: GKCCBEBB


U kan tevens betalen met Visa, Mastercard, Mister Cash/Bancontact, Ideal, Giropay.

 

4.  Levering
Alle artikelen worden degelijk verpakt.  De pakjes worden verzonden met Bpack 24h (Taxipost) of Bpack Secur (Taxipost Secur).

5.  Klachten en Aansprakelijkheid
Eventuele klachten dienen binnen de zeven dagen na het tijdstip van aflevering van de goederen, schriftelijk bij Postzegelhandel Abelshausen, te worden ingediend, onder de gespecifieerde opgave van de aard van de klachten ten aanzien van de afgeleverde goederen.
Postzegelhandel Abelshausen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies of beschadiging tijdens het transport door De Post of TNT Post.
 
Wij nemen deel aan het programma "kwaliteitslabel" van de BBKPH.

6.  Teruggaverecht



KAN IK MIJN ARTIKEL RETOURNEREN BIJ POSTZEGELCATALOGUS.BE
 
Onbeschadigde artikelen kunt u tegen bepaalde voorwaarden kosteloos retourneren, met uitzondering van digitale producten, zoals cadeaubonnen. 
Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Postzegelhandel Abelshausen niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom op het postkantoor altijd om een Track & Trace code en bewaar deze goed.
 
WAT ZIJN DE VOORWAARDEN OM MIJN ARTIKEL TE RETOURNEREN
 
Aan de volgende voorwaarden dient een artikel te voldoen om te retourneren:
- u kunt een artikel retour sturen binnen 14 dagen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling
- het artikel wordt alleen retour geaccepteerd als het in de originele staat en verpakking wordt teruggestuurd. Daarom adviseren wij u om te allen tijde de geleverde toebehoren te bewaren
- de pakbon of de factuur dient meegestuurd te worden in de verpakking
- digitale producten, zoals cadeaubonnen kunnen niet worden teruggestuurd
 
STAPPENPLAN RUILEN EN RETOURNEREN
 
Wil je een artikel retourneren? Dan vragen wij je het volgende stappenplan aan te houden. Zo kunnen wij je retour zo soepel mogelijk afhandelen.
- Meld bij onze klantenservice dat je een artikel retour wilt sturen.
- Je ontvangt via e-mail een bevestiging van je verzoek.
- Na ontvangst van je zending, sturen wij een ontvangstbevestiging via e-mail.

7.  Annuleren en Retourneren
De klant kan de bestelling annuleren zolang deze nog niet is verzonden. Indien een verzonden bestelling wordt geannuleerd of geweigerd aan te nemen, zijn de bezorgkosten voor rekening van de klant.

8.  Juistheid
De inhoud van deze site alsmede de inhoud van alle andere uitingen van Postzegelhandel Abelshausen op internet is met de grootste zorg samengesteld. Postzegelhandel Abelshausen kan echter geen garanties geven met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van deze informatie. Postzegelhandel Abelshausen is niet aansprakelijk voor eventueel voorkomende fouten in de prijzen of onjuistheden dan wel voor de gevolgen van het gebruik van de betreffende informatie.

9.  Toepasselijk recht en bevoegde rechter
Beide partijen zullen alles in het werk stellen om eventuele geschillen op een vriendschappelijke manier op te lossen volgens de geldende verkoopsvoorwaarden. In de veronderstelling dat beide partijen niet tot een vergelijk komen, is enkel het Gerechtshof van Antwerpen, in België bevoegd. Enkel de Belgische rechtspraak is van toepassing bij geschillen.